Massage sthlm spa östermalm

Massage sthlm spa östermalm Spa- och wellnesscenter i Östermalm (Stockholm): Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Östermalm (Stockholm), Sverige på TripAdvisor. Im-Em Spa2 & ThaiMassage /Grevturegatan 44, Östermalm/Stockholm. Massage i Stockholm. CommunityVisa . Spa massage / Aroma massage. Drop in/ boka. Utforska spa-anläggningar med massage på Östermalm i Stockholm! Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Här får du. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar.

Spa- och wellnesscenter i Östermalm (Stockholm): Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Östermalm (Stockholm), Sverige på TripAdvisor. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och avslappning.

Och inget passar väl. Här på Beauty & Spa Centre har vi ett stort utbud av behandlingar. Hos oss kan du välja mellan allt i från en klassisk ansiktsbehandling till avancerade.

Spa-anläggningar med massage på Östermalm i Stockholm

Massage sthlm spa östermalm SoFo och Medborgarplatsen 2. Unna dig en lugn stund och tillbringa dagen på ett spa i Stockholm. Logga in för att få reseuppdateringar och skicka meddelanden till andra resenärer.

Tillbaka till alla saker att göra. Du kan även boka någon av deras välgörande behandlingar eller ta del av en yogaklass.

Yasuragi Hasseludden Japanskt och komplett njutbart. Sturebadet Anrikt, klassiskt och exklusivt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail